dilluns, 13 de juny del 2011

Una rave a "Plaza Kataluña" i comportaments contra la sobirania

El diumenge, 12 / juny / 2011 a les 18:07 escriu l'usuari de facebook Miquel Roter escriu una nota on es veu el tarannà antidemocràtic i anticatalà de certs secotrs de l'acamapda i demana ajuda.
L'escrit es titula ACAMPADA BCN i diu

Hi ha una nova comisió a l'acampada de plaça catalunya: Comisió per l'autodeterminació de Catalunya. Fa dos dies que hi son, i ja han tingut que treure l'estelada que tenien ahir i posar la senyera, també han tingut que montar una altre parada (que de fet ara la monten i desmontan cada dia) perquè la primera nit que la van deixar es van trobar el dia seguent amb que ja no hi era. Democràticament han tingut que lluitar la seva estada, és van fer com quatre votacions i a la primera 200 van votar A FAVOR, 45 EN CONTRA, i van guanyar els 45 (democràcia?), així fins arribar a l'última on han tingut problemes similars que ni ells entenen... Aquests boicots venen de part de UPyD. Ahir mateix van presentar-se a la parada com 20 persones de UpyD i demés, amb actitut hòstil i amenaçant, inclós casi arriben a les mans quan només que hi havien allà 3 companyns, volien que es treiés l'estelada i així ho van fer per evitar més problemes. L'acampada senyors/es és APARTIDISTA no APOLÍTICA, quan un obrer lluita per un dret ja no és apolitica, hi han també banderes com la de jamaica entre d'altres i ningú els hi ha dit res osigui que no és questió de banderes, és questió de nostra ensenya. Tot això ho he parlat aquest matí amb els de la comisió i necessiten gent per fer torns de dues hores (per la nit es recull la parada). Aneu directament o contacteu amb mi i us informo dels torns. Necessitem recolzament companys, ara tenim una comisió a plaça catalunya en aquests temps històrics i l'hem de mantindre en peu. L'ASSAMBLEA DIARIA ÉS A LES 19H. Llibertat i autodeterminació de la nostra terra, visca Catalunya! Gràcies
No sóc partidari de l'acamapda però està molt bé i celebro que hi hagi  gent que lluita per la nostra terra  però sincerament crec que no ens hi volen i que no és la nostra causa, sempre que Catalunya té oportunitats de reneixer en el seu catalansime apareix una nova causa, després de les consultes sobiranistes han vingut acamapdes alguns catalans s'han unit sense pensar-ho dues vegades i donen suport a les acampades de Madrid on demanen públicament menys drets per les autonomies.

Per altra banda la decadència fins on pot arribar tot això es veu en el títol de la festa Antisonar que diu VENID AL FESTIVAL ANTISÓNAR EN LA PLAZA KATALUÑA!  , volen muntar una rave de tres deis al mig de Barcelona, gran negoci pels paquistanesos de Ciutat Vella.


Que algú pari aquesta bogeria punk o  Barcelona caurà en una espiral de decadència que ja es pot apreciar, incaminable la Plaça Catalunya, ha pujat la venta de paquis llauners, els top manta ja es troben a les portes de la Rambla i els carteristes aprofiten el caos i la muntegació de la gent i així ho deu veure part dels mateixos indignats quan un portaveu d'aquesta comissió ha indicat que molts organitzadors "dels qui més treballen" volen que la policia desallotgi els qui s'hi quedin"

MOSSOS ACTUEU JA!



Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters