dilluns, 11 de juliol del 2011

Alcalde de Salt: "El percentatge d'immigrants de Salt no és bo ni per a ells ni per als autòctons"

Jaume Torramadé: "El percentatge d'immigrants de Salt no és bo ni per a ells ni per als autòctons"

L'alcalde de Salt demana canviar la situació de pobles com el seu, on un 45% de la població són "estrangers, extracomunitaris i pobres". Torramadé diu que "ningú vol patir la situació que estem patint nosaltres"
L'alcalde de Salt, Jaume Torramadé, ha reafirmat aquest matí en una entrevista al programa El món a RAC1, la seva proposta de limitar el número d'immigrants en municipis saturats, com el seu. Torramadé va dir ahir diumenge que caldria determinar un percentatge màxim de nouvinguts en poblacions amb situacions especials i ha explicat que Salt té un 45% de població estrangera. "La majoria són extracomunitaris i pobres", ha dit, "és una situació que no vol ningú per al seu poble i per això hem de fer alguna cosa per canviar-la".
Per l'alcalde, aquestes xifres d'immigració "no són bones per a ningú, ni per als autòctons ni per als immigrants, perquè els autòctons no se senten a gust i els immigrants no troben el que han vingut a buscar perquè aquesta no és la realitat catalana". En aquest sentit ha posat com a exemple les escoles de Salt, on hi ha percentatges del 70%, el 80% i el 90% de nens immigrants. "Això no els ajuda", ha dit, "perquè aquesta no és la realitat catalana".

Torramadé ha comentat també la proposta de Zapatero de permetre que els ciutadans marroquins votin a les properes eleccions municipals i ha dit que aquest fet "augmentarà les diferències entre els immigrants i farà la gestió més complexa".

2 comentaris:

Lluís Bosch ha dit...

No vull saber de quin partit és aquest alcalde il·luminat que vol controlar la procedència de la gent. Perquè em temo que no deu ser pas de la PxC, sinó d'un partit aparentment democràtic (possiblement nacionalista, o sobiranista, o com es digui la cosa). O potser no, perquè el discurs feixistoide ja no sabem fins on ha arribat.

proucomunisme ha dit...

És d'Unió Democràtica de Catalunya.
No veig gens feixista intentar garantitzar una estabilitat als immigrants o als autòctons.
Per una bona integració s'han d'evitar els getos

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters