divendres, 1 de juliol del 2011

Europa cada dia més musulmana

  Holanda: Musulmans ataquen un funeral cristià al crit d '"un gos menys"



Els musulmans han passat a l'atac, i els seus objectius són ja fins funerals de persones no musulmanes. El vídeo que mostrem a continuació s'ha emès a la televisió holandesa, i narra l'atac de diversos marroquins contra un funeral a la localitat holandesa de Amerstoort. Mentrestant, la classe política centrada en criminalitzar l'únic polític que denuncia tot això en aquell país: Geert Wilders. 

TRADUCCIÓ DEL VIDEO:

Periodista informatiu TV:

Bon dia. Amerstoort ahir a la mañana.Los familiars van acompanyar la difunta Sra Hazeleger al seu últim lloc de descans. Però per a la seva horror, el funeral va ser sobtadament emboscat per nens d'origen marroquí. I no és la primera vegada que passa un incident d'aquest tipus.

Aquí està el nostre informe:

Familiar i testimoni presencial:

De sobte van començar a cridar d'alegria, amb els dits estirats cap amunt i altres gestos d'aquest tipus. Crec que això és realment vergonyós

Periodista TV:

Indignació a Amersfoort

Dimarts passat, estudiants d'aquesta escola islàmica interrompre un funeral. A mesura que la caravana passava davant dels estudiants, aquests van començar a cridar i fer gestos obscens. Molta consternació entre els familiars que anaven a la processó del funeral.

Familiar i testimoni presencial:

Estic millor ara, però jo estava molt dolgut per això.

Dona Periodista:

Amb creixent regularitat els funerals són pertorbats pels joves revela Grete Braak, directora de la funerària que dirigeix ​​des de fa molts anys. Diverses vegades va haver de presenciar com aquests joves desbarataven totalment un funeral.
Amb un sol propòsit: fer mal als familiars.

Grete Braak, Directora de funerària:

Jo volia tornar al carrer i vaig veure arribar a un grup de nois. Em vaig aturar per deixar-los passar. I em van preguntar: "es tracta d'un musulmà?" Jo els vaig contestar: "No, per què?" A continuació, van córrer cap al cotxe i van colpejar el sostre amb els seus punys, i van dir: "un gos menys" 
Sagnant ritual de musulmans xiïtes a Gran Bretanya

La autoflagelació - "Matam" terme utilitzat pels xiïtes-que s'implementa per a la cerimònia sagnant de Ashura que commemora la mort de Hussein, nét del profeta Mahoma, es porta a terme regular i principalment al Pakistan, Iran, Iraq i l'Índia, així com al Iemen i Afganistan. Segons una investigació de Jarvis David i Bhatia Shekhar per al diari londinenc Sunday Express, aquesta horrorosa pràctica, que en els països abans esmentats arriba a nens i discapacitats, va ser descoberta que es va realitzar a la Gran Bretanya l'any passat, quan va transcendir que 800 homes en la mesquita de Imamia a Forest Gate, a l'est de Londres, es van sotmetre voluntàriament al bàrbar suplici utilitzant cadenes filosas de cinc extrems denominades "tancar" per assotar l'esquena i torsos nus, tallant-més els seus fronts amb ganivets i fulles d'afaitar fins sagnar profusament .
Als efectes que no transcendís aquest esdeveniment i mantenir-lo en secret, es van col.locar al voltant de la mesquita enormes pantalles de fusta com tancat per impedir als vianants veure el vessament de sang.
Els periodistes del Sunday Express visitar la setmana passada la mesquita ubicada en una transitada carrer i es van assabentar que el ritual va tenir lloc el desembre passat i està previst que es repeteixi el proper mes. Un home que va ser testimoni de la cerimònia de l'any 2009, estava tan alarmat pel que va veure que gairebé es va desmaiar. "Hi havia sang per tot arreu. Hi havia bassals de sang a terra i la meva roba estava tacada de sang. Va ser molt aterridor. Em van dir que era part d'una cerimònia religiosa, però el sentiment antioccidental estava clar. Si el públic hagués vist el que estava passant l'hauria denunciat a la policia. Era com una escena d'una pel.lícula de terror. "

Ashura amb nens petits
                                                    

Un membre devot de la mesquita que va assistir a la cerimònia de l'any passat va dir que estava orgullós del gruix de les cicatrius que la Matam el va deixar a l'esquena i se les va exhibir al fotògraf del diari. Amir Hamza, de 21 anys, un estudiant de Forest Gate, va dir: "Vaig començar a fer-ho quan jo era un nen. "

Cal esmentar que l'autoflagel · lació també es practica a les Filipines, el bastió asiàtic del catolicisme a Àsia, on nombrosos fidels de aquesta ramat es fan crucificar en ocasió del Divendres Sant en "el Gòlgota", un monticle a ple sol, juntament amb altres feligresos que laceren l'esquena assotats amb fustes de canyes de bambú, fent sagnar fins a deixar la carn roent. La crucifixió a Filipines, costum impensable de ser acceptada en països cultes i desenvolupats, portades pels missioners espanyols a aquest país asiàtic al segle XVI, conviu al costat de tradicions majoritàries com acudir a les esglésies o dejunar.
La conferència episcopal filipina desaprova aquestes pràctiques extremes, però no les prohibeix per la por de perdre adeptes en l'únic país catòlic d'Àsia. "La flagelación és una forma de penitència que s'ha fet durant segles però, no s'ha de fer com un acte de superstició".


Un membre devot de la mesquita que va assistir a la cerimònia de l'any passat va dir Retornant a la Gran Bretanya, país al qual Geert Wilders el parlamentari holandès va qualificar com el més covard d'Europa, el mític Scotland Yard va dir que coneixia l'esdeveniment anual de l'Ashura a la mesquita, però suggestivament legar ignorar el ritual sagnant, que de tota manera, no tenia el poder de prohibir. Un portaveu va dir: "Si és en una propietat privada i no s'ha comès una infracció no és un assumpte per a la policia. La Ashura és un esdeveniment anual de la comunitat que ha tingut lloc a Newham durant molts anys ".

El Regne Unit, ha fet com pocs, innombrables concessions als musulmans, encara que aquestes no li van arribar per evitar atemptats terroristes com el del 7 de juliol de 2005, quan Londres va viure un atac terrorista en cadena que va produir més de 50 morts i 700 ferits , un dia després de la seva designació com a seu olímpica.

El Consell de Newham va dir que no tenia coneixement de la Matam duta a terme i el Ministeri de Justícia va dir que la autoflagelació no era un delicte. Els funcionaris de la localitat de Newham semblen oblidar que Els Jocs Olímpics i Paralímpics de 2012 es duran a terme a Londres. La manca d'una major fermesa amb els islamistes xiïtes a Gran Bretanya, i l'acceptació de valors que difereixen substancialment de la majoria d'Occident, és un licient perquè alguns fanàtics musulmans xiïtes, imposin com en el cas de l'autoflagel · lació o Matam, algunes dels seus cruels costums.


Ashura amb discapacitats mentals

  

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters