dijous, 7 de juliol del 2011

La "Yellow invasion" trafica amb diners

Confiscats al Prat 340.000 euros ocults en un pot de cacau

Foto de la Noticia
Foto: GUARDIA CIVIL
BARCELONA, 5 Jul. (EUROPA PRESS)

La Guàrdia Civil i l'Agència Tributària han confiscat a la T1 de l'aeroport del Prat 340.748 euros en efectiu que una mare i la seva filla, de nacionalitat xinesa, portaven ocults en un pot de cacau en pols i en paquets de tovalloletes, en la intervenció més important de l'any a l'aeròdrom.
  
Segons han informat fonts policials, quan van passar pel control de viatgers, els agents van descobrir que la filla transportava 37.313 euros amagats en la roba.

  En la maleta de la mare va aparèixer un pot de cacau, d'una coneguda marca comercial, precintat i simulant contenir el producte original, i diversos paquets de tovalloletes de diversos colors.

En el pot, retirat el precinte i buit de cacau, van aparèixer feixos de bitllets, per un total de 30.000 euros, mentre que en els paquets, les tovalloletes servien de pantalla per amagar la resta dels diners, 273.435 euros, en el fons dels embalatges.

En tots els casos es van instruir actes per infracció econòmica administrativa per no haver estat declarat l'import econòmic amb què pretenien viatjar fora d'Espanya.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters